4. انتخاب هوشمندانه رنگ ها
آیا می دانید که رنگ ها نیز در کم یا زیاد کردن اشتها تاثیر بسیاری دارند؟ به طور مثال، رنگ های قرمز و خانواده آن باعث افزایش اشتها می شوند در حالیکه رنگ های سرد همچون آبی یا بنفش، تاثیر متضاد دارند و اشتهای آدم را کم می کنند.
آیا می دانید که رنگ ها نیز در کم یا زیاد کردن اشتها تاثیر بسیاری دارند؟ به طور مثال، رنگ های قرمز و خانواده آن باعث افزایش اشتها می شوند در حالیکه رنگ های سرد همچون آبی یا بنفش، تاثیر متضاد دارند و اشتهای آدم را کم می کنند.
5. اختصاص فضای کافی برای تهیه غذا
اگر در آشپزخانه محل مخصوص و فضای کافی برای تهیه غذاهای خود داشته باشید، با علاقه بیشتری غذا تهیه می کنید. غذاهای رستوران ها اصولا چرب، زیاد، بزرگ و حتی گران هستند و آدم را بیشتر چاق می کنند. سعی کنید در خانه غذا درست کنید. به این ترتیب، می دانید چه می خورید و از روغن و مواد اولیه چاق کننده کمتری هم در تهیه آن استفاده می کنید.
6. استفاده درست از نور
هنگامی که آشپزخانه به اندازه کافی نور داشته باشد، می توانید با دقت کافی سبزیجات خود را خورد کنید و از تمیز بودن صددرصد کانتر آشپزخانه نیز مطمئن خواهید بود.
7. استفاده نکردن از تلویزیون
سعی کنید در آشپزخانه تلویزیون نداشته باشید. اگر هنگام غذا خوردن در کنار خانواده حواستان به غذایی باشد که می خورید، پرخوری نمی کنید و امکان اضافه وزن را تا حد زیادی کاهش می دهید. تحقیقاتی نشان داده است، خانم هایی که لقمه های کوچکی بر می دارند و آن را بادقت و کامل می جوند، 70 درصد کمتر از آنهایی که این کار را نمی کنند کالری مصرف می کنند. سعی کنید در طول روز سه وعده غذا میل کنید.
8. کابینت ها را مرتب کنید
اگر نتوانید ظروف نچسب یا خشک کن سبزیجات خود را به راحتی پیدا کنید، از آنها استفاده هم نخواهید کرد. داخل کابینت های خود را مرتب بچینید. می توانید از سازمان دهنده های که در هر رنگ و شکلی موجود هستند نیز کمک بگیرید. به این ترتیب، روغن های سرخ کردنی سالم، بشقاب های کوچک و ... دم دست قرار می گیرند و از آنها استفاده خواهید کرد.
9. کابینت بدون در در آشپزخانه تعبیه کنید
می توانید ظروف و پیمانه های اندازه گیری رنگی غذا خریداری و آنها را در کابینت های بدون در نگهداری کنید.
10. استفاده بهینه از پنجره آشپزخانه
اگر پنجره آشپزخانه شما لبه و تاقچه ای دارد، می توانید با خریداری باکس های پلاستیکی پرورش گیاه، سبزیجات معطری که به غذاها طعم و عطر خوبی می دهند را پرورش دهید. این سبزیجات باعث می شوند تا غذاهای سالم تری تهیه و تغذیه کنید.
11. در جستوجوی دستور پخت های سالم باشید
گوشی های هوشمند یا تبلت خود را همیشه در آشپزخانه همراه خود داشته باشید. به این ترتیب، می توانید در اینترنت دستورهای غذایی سالم و آنهایی که با سبزیجات تهیه می شوند را جستوجو کنید.
12. از چاقوهای تیز استفاده کنید
تیز بودن چاقو باعث می شود تا با جرات بیشتری مواد غذایی را تکه تکه و خرد کنید یا پوست بگیرید.
13. کباب کردن
کباب کردن غذاها بسیار سالم تر از سرخ کردن آنها در روغن است. بنابراین خریداری و داشتن اجاق گازی که فضای گریل کردن نیز دارد، بسیار عالیست. به این ترتیب در همه فصل های سال می توانید غذاهای کبابی و سالم تهیه کنید و لاغرتر بمانید.
14. استفاده از بخارپز
با کمک بخارپز می توانید غذاهای عاری از روغن و چربی تهیه کنید. به این ترتیب، علاوه بر اینکه چاق نمی شوید، سالم تر هم خواهید ماند. تا حد امکان از سبزیجات بخارپز شده تغذیه کنید.
این مطلب توسط آبنوس کابینت به منظور آگاهی مشتریان و علاقه مندان تهیه گردیده است. آبنوس کابینت فعال در زمینه کابینت آشپزخانه، کابینت کلاسیک و کابینت ام دی اف بوده و یکی از برترین های این صنعت به شمار می رود. قابل ذکر است کابینت سازی در اصفهان عرضه می گردد.
نظرات
ارسال یک نظر