امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه
تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در
کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها،
آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن
باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی
داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک
اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه
کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه
محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی
تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند،
کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه،
کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح
های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.
اگر بانوان خانه دار به رعایت یک سری از نکات آشپزی روی آورند می توانند آشپزی های لذت بخش و همچنین موثرتری را انجام دهند و انرژی هایی که صرف تهیه غذا در آشپزخانه می کنند را به طور نامعلوم هدر ندارد.
استفاده از آب سبزیجات
1-هنگامی
که آب مرغ یا گوشت و سبزیجات شما بیشتر از حد معمول شد آنها را دور نریزید
و آن را درون یک قالب یخ قرار دهید و در فریزر بگذارید و هر بار که قصد
درست کردن سوپ یا خورشت را دارید می توانید از یک یا چند قالب آن به عنوان
گوشت گربه استفاده نمایید.
اندازه گیری مواد
2-از
جمله اساسی ترین نکته های آشپزی اندازه گیری مواد مورد نیاز است از این
بابت دقت بفرمایید که برای تهیه خمیر کیک و شیرینی اندازه ها را از قبل
آماده نمایید.
نکات لازم خانه داری برای خانم های خانه دار
حین پخت و پز رعایت کنید
3
- هنگامی که مشغول پخت و پز هستید دسته تابه را از خود دور نگه دارید تا
از ضربه زدن به آن جلوگیری شود و باعث نشود که مقداری از غذا روی اجاق گاز بریزد.
یخ زدن ماهی
4-برای از بین بردن مزه یخ زدگی ماهی آن را داخل شیر قرار دهید تا طعم دلپذیری به ماهی شما داده شود و هم تازگی ماهی را به رخ بکشد.
خارج کردن چربی از خورش ها
5-برای
اینکه چربی ها را از غذا خارج کنید زیر خورشت و یا هر ماده غذای دیگر را
خاموش کنید و فرصت بدهید که مقداری چربی ها رو بیایند بعد از این اتفاق چند
عدد یخ
را داخل غذای خود قرار دهید تا چربی ها در اطراف آن سفت شود پس از این به سرعت قبل از آب شدن یخ ها آنها را خارج نمایید.
آسیاب کردن خاک قند
6-بهترین جایگزین برای شکر می تواند خاک قند آسیاب شده باشد.
کش آمدن پنیر پیتزا
7-با اسپری کردن آب بر روی خمیر پیتزا قبل از گذاشتن آن در داخل فر می توانید از کش آمدن آن لذت ببرید.
مزه بهتر شیر برنج
8-خیس کردن برنج با شیر می تواند مزه خوشمزه تری را به شیر برنج شما بدهد.
همچنین بخوانید : تمامی راه ها و نکات خانه داری حرفه ای
کاربردی ترین نکات خانه داری
سفید تر کردن برنج
9-در داخل ظرف برنج در حال جوش چند قاشق ماست بریزید با اینکار برنج شما سفید تر می شود.
تازگی سوسیس
10 - با فشار دادن انگشت سبابه بر روی سوسیس می توانید تشخیص دهید که سوسیس تازه است یا خیر به این صورت که هنگام فشار دادن اگر جای انگشت شما باقی ماند سوسیس تازه نمی باشد.
تلخ شدن گیاهان
11- از بین بردن تلخی هر گیاهی با قرار دادن آن گیاه به مدت یک ساعت در آب یخ امکان پذیر خواهد بود.
نگهداری از کلم بروکلی
12-در نگهداری از سبزیجاتی مانند کلم ها بهتر از آنها را نشسته داخل یخچال قرار دهید و پس از هر بار مصرف اقدام به شستن آنها کنید.
نگهداری از سیب
13 - مدت نگهداری میوه سیب دو ماه می باشد به این شرط که به آن ضربه نخورد و در جای خنک نگهداری شود.
کیک خشک شده
14-خشک شدن کیک زمانی اتفاق می افتد که سفیده تخم مرغ را به اندازه زیادی زده باشید.
16 مورد از نکات خانه داری
اضافه کردن هویج برای زخم مرغ
15-با اضافه کردن چند عدد هویج به مرغ می توانید بوی تخم مرغ را از بین ببرید با این کار هم بوی زخم از بین می رود و هم بهترین می گیرد.
شکستن تخم مرغ
16-هنگامی
که می خواهید تخم مرغ را بشکنید به هیچ عنوان از لبه ی ظرف استفاده نکنید
زیرا با این کار پوسته تخم مرغ وارد غذا می شود اما اگر تخم مرغ را بر روی
یک سطح صاف بشکانید این اتفاق نمی افتد.
نظرات
ارسال یک نظر