رد شدن به محتوای اصلی

چگونه فرم‌های دیجیتال بسازیم؟

فرم‌های دیجیتال اتفاق نویی به شمار نمی‌آیند و زمان زیادی است که امکان ساخت این‌گونه فرم‌ها در نرم‌افزارها و سایت‌های مختلف گنجانده شده است. 
با این حال، متاسفانه هنوز در کشور ما هر کجا بروید، انواع و اقسام فرم‌های کاغذی جلویتان می‌گذارند تا یکی پس از دیگری پرشان کنید که این کار باعث می‌شود حجم زیادی کاغذ، جوهر و البته وقت در لابه‌لای هزاران فرم هدر ‌برود. در حالی‌که به جای بسیاری از این فرم‌های کاغذی می‌توان براحتی فرم‌های دیجیتال ایجاد کرد تا کاربران اطلاعاتشان را در آنها وارد و ارسال کنند. در این مطلب، نحوه‌ ایجاد این‌گونه فرم‌های دیجیتال را در ورد مایکروسافت و همچنین به‌صورت آنلاین بدون نیاز به نرم‌افزار آموزش می‌دهیم.

ساخت فرم در وُرد
ورد مایکروسافت یکی از بهترین نرم‌افزارها برای ساخت فرم‌های دیجیتال است و در دسترس بودن، آن را به نخستین گزینه برای انجام این کار مبدل کرده است. با این وجود، به دلیل‌ آن‌که گزینه‌‌های ساخت فرم در ورد در حالت پیش‌فرض دیده نمی‌شوند، بسیاری از کاربران از وجود آن بی‌اطلاع هستند!

آشکارسازی ابزارها و شروع
برای ساخت یک فرم در ورد، اولین قدم، فعالسازی تب توسعه‌‌دهنده (Developer) است که گزینه‌های فرم در آن قرار گرفته است. این تب برخلاف دیگر تب‌ها به‌صورت پیش‌فرض آشکار نیست و برای نمایش آن در وردهای نسخه‌های 2010 به بالا به این صورت عمل کنید: روی File در نوار بالا کلیک کرده و Options را بزنید. سپس به بخش Customize Ribbon در آن بروید و از منوی بازشدنی دست راست گزینه‌ Main Tabs را انتخاب کنید.

حال در فهرست پایین آن، تیک تب Developer را گذاشته و OK کنید تا تب Developer به‌عنوان آخرین تب در نوار بالا قابل مشاهده شود. در ورد 2007 گزینه‌ فعالسازی این تب به شکل مستقیم در تنظیمات ورد (Word Options) و قسمت Popular قرار دارد. حالا که تب توسعه‌دهنده در بالا وجود دارد، ابزارهای مناسب برای ساخت یک فرم در اختیارتان است. می‌توانید از یک صفحه‌ خالی آغاز کنید و فرم را با قسمت‌های مختلفش بسازید یا از قالب‌های آماده‌ ورد استفاده کنید.

این قالب‌ها به‌صورت آنلاین هستند که برای دیدن و انتخابشان کافی است در منوی ایجاد یک فایل جدید، در قسمت بالا کلمه‌ Forms را جست‌وجو کنید. از میان نتایج جست‌وجو روی قالبی که می‌خواهید کلیک کرده و Create یا Download را بزنید تا قالب موردنظر دانلود شده (قالب‌ها حجم چندانی ندارند) و فایلی با آن قالب ایجاد شود.

افزودن محتوای فرم
برای افزودن بخش‌های مختلف به فرم که ورد به آنها فیلدهای کنترل محتوا (Content Control Fields) می‌گوید، مکان‌نما را در جایگاه دلخواه قرار داده و فیلد موردنظرتان را از قسمت Controls در تب Developer انتخاب کنید. برای مثال می‌توانید در فرم بنویسید «نام:» و در جلوی آن یک Plain Text Content Control بگذارید تا افراد نامشان را در آن بنویسند یا اگر می‌خواهید در قسمتی تاریخ تولد انتخاب شود، Date Picker برای انجام آن مناسب است.

در قسمت Controls هشت فیلد مرسوم از جمله متن عادی (Plain Text)، مربع انتخاب (Check Box) یا فهرست‌های بازشدنی (Drop-Down Lists) دیده می‌شود که برای ساخت بیشتر فرم‌ها کافی خواهد بود. ورد همچنین تعدادی از کنترل‌های قدیمی‌تر و ActiveX را در بخشی جداگانه به نام Legacy Tools تعبیه کرده (نهمین گزینه در قسمت کنترل‌ها) که در صورت نیاز، از آنها نیز در فرم‌ها می‌توان بهره برد. علاوه بر این، برای آنهایی که در ورد و به‌طور کلی نرم‌افزارهای آفیس حرفه‌‌ای هستند، ابزارهای کدنویسی و ماکرو در بخش Code قرار گرفته تا بتوانند فرم‌های پیچیده‌تر و با کنترل بیشتر را تولید کنند.

تغییر تنظیمات و شخصی‌سازی
پس از آن‌که فیلدها و کنترل‌های موردنظرتان را روی فرم قرار دادید، می‌توانید مشخصات این فیلدها را بر حسب نیاز تغییر دهید. کافی است با انتخاب هر فیلد، روی گزینه‌ Properties در قسمت Controls کلیک کنید تا دیالوگی حاوی این مشخصات ظاهر شود.

اگر دنبال تغییرات اساسی‌تر و دقیق‌تر هستید نیز ورد گزینه‌ای برای این کار پیش روی شما گذاشته است: حالت طراحی (Design Mode). با انتخاب یک فیلد و کلیک روی این گزینه به حالت طراحی می‌روید که تغییرات بیشتری برای فیلدها در اختیارتان می‌گذارد. وقتی با فعال بودن حالت طراحی، گزینه Properties را بزنید به جای یک دیالوگ ساده، فهرستی جزئی از خواص آن فیلد مشاهده خواهید کرد که می‌توانید هر کدام را به دلخواه‌ تغییر دهید.
ادامه دارد...
این مطلب توسط طراحان دات نت یکی از شرکت های فعال در زمینه طراحی سایت در اصفهان به منظور آگاهی مشتریان و علاقه مندان تهیه گردیده است. طراحان دات نت فعال در زمینه های مختلف از جمله چاپ کارت ویزیت در اصفهان و طراحی کارت ویزیت در اصفهان می باشد. علاوه براین، خدمات طراحی کاتالوگ در اصفهان و چاپ تراکت تبلیغاتی نیز از جمله خدمات و فعالیتهای طراحان دات نت می باشد. لازم به ذکر است که طراحان دات نت یکی از برترین ها در این زمینه به شمار می رود.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

علت عملیات حرارتی پیچ و مهره ها چیست؟

علت عملیات حرارتی پیچ و مهره می تواندبسیار متفاوت باشد. نرماله، آنیل، سمانته، تمپر، کوئنچ و تمپر، پر کاربردترین نوع عملیات حرارتی در صنعت پیچ و مهره به شمار می آیند. هر یک از این فرآیندها به منظور خاصی انجام می شود ولی هدف کلی آنها رسیدن به خواص مکانیکی مورد نظر در قطعه است. عملیات کوئنچ و تمپر رایجترین نوع عملیات حرارتی می باشد. کوئنچ و تمپر تقریبا 85% از حجم خدمات کارگاه های عملیات حرارتی را شامل می شوند. کوئنچ Quench در این نوع عملیات حرارتی هدف تغییر ساختار مولکولی در فولاد است. اکثر پیچ و مهره ها فولادی قبل از عملیات حرارتی دارای ساختار مولکولی آستنیتی هستند. با استفاده از روش کوئنچ ساختار مولکولی آستنیتی فولاد خام به ساختار مارتنزیتی تبدیل می شود. ساختار مارتنزیت نسبت به آستنیت ساختار مولکولی ریزتری دارد. درواقع ساختار مولکولی ریز نسبت به ساختار مولکولی درشت استحکام بیشتری دارد.  روش کار در کوئنچ بدین شکل است که ابتدا قطعات شستشو داده شده میشوند. سپس وارد کوره پیش گرم شده و آماده ورود به کوره اصلی می شوند. دمای کوره پیش گرم معمولاٌ کمتر از 350 درجه سانتیگراد است. پس از آن

هاست لینوکس بخریم یا هاست ویندوز ؟

باتوجه به این که به صورت کلی دو نوع هاست در شرکت های هاستینگ ارائه می گردد، هاست لینوکس و هاست ویندوز؛ یکی از اصلی ترین سوالات کاربران در هنگام خرید هاست این است که من به هاست لینوکس نیاز دارم یا هاست ویندوز ؟ پاسخ در نوع زبان برنامه نویسی وب سایت شماست، اگر وب سایت شما توسط زبان php برنامه نویسی شده است شما میبایست هاست لینوکس خریداری کنید، اگر وب سایت شما توسط زبان هایی مانند asp و asp.net برنامه نویسی شده است شما میبایست هاست ویندوز خریداری کنید، اگر هم تمایل دارید که وب سایت خود را توسط سیستم مدیریت محتوا های محبوبی مانند: جوملا، وردپرس، دروپال، پرستاشاپ، توماتو کارت راه اندازی کنید، باتوجه به این که زبان برنامه نویسی این سیستم مدیریت محتوا ها php است، شما میبایست برای راه اندازی این نوع سایت ها، هاست لینوکس خریداری کنید، به طور کلی می توان گفت که 90 درصد از وب سایت های اینترنت در حال استفاده از هاست لینوکس هستند و 10 درصد دیگر که با زبان های asp و asp.net نوشته شده اند از هاست ویندوز استفاده می کنند. خرید هاست و دامین  برای راه اندازی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنا

ایده تزیین بیرون زدگی دیوار

 امروزه با توجه به رشد بی رویه ی جمعیت و گسترش شهر نشینی، سرعت ساخت و ساز های غیر اصولی نیز پیشرفت کرئه است و نا خودآگاه شاهد فضاهایی مسکونی هستیم که غالبا دارای نواقصی هسند که در اصطلاح به آن ها قناسی ساختمان گفته می شود. یکی از نواقص ساختمان ها که می تواند چهره ی فضای شما نامطلوب کند بیرون زدگی های دیوار هسنتد. به همین منظور امروز ما می خواهیم شما را با ایده های تزیین بیرون زدگی های دیوار اشنا کنیم پس با ما همراه باشید. تزیین بیرون زدگی دیوار با قاب عکس اولین ایده ای که برای تزیین بیرون زدگی های دیوار به ذهن می رسد استفاده از قاب عکس ها می باشد. اما باید بدانید که کدام چیدمان می تواند ظاهر بیرون زدگی دیوار شما را تغییر دهد.  اولین ایده ای که برای تزیین بیرون زدگی دیوار به ذهن می رسد استفاده از قاب عکس ها می باشد تبدیل بیرون زدگی دیوار به نقطه ی کانونی فضا یکی از ایده های تزیین بیرون زدگی دیوار، برجسته تر کردن نقص موجود در فضا می باشد. به طور مثال در این تصویر با تغییر ظاهر دیوار و رنگ آمیزی خاص دیوار، دیوار تبدیل به یکی از نقاط کانونی فضای اتاق شده است و با چیدمان