شرکت ظریف رول بولت با پشتوانه نیروی کار متخصص مفتخر به عرضه انواع رول بولت از جمله رول بولت پروانه ای، رول بولت هیلتی و رول بولت غلافی می باشد. رول بولتHSA که
عمدتا در سازه ها ، دستگاه ها، اتصال تیر به ستون، کابل کشی در دیواره های
بتنی و بسیاری موارد دیگر به خوبی نیرو های برشی را تحمل کرده و کارایی
بسیار بالایی دارد، نیز در شرکت ظریف رول بولت با کیفیت بالا تولید و عرضه
می شود. این شرکت با توجه به نیاز مبرم شرکت های مجری پروژه های ملی در
زمینه ساخت و ساز آمادگی خود را به عنوان تولید کننده رول بولت، با نازلترین قیمت به صورت کلی و جزئی اعلام میدارد. در ادامه این مطلب با ظریف رول بولت همراه باشید.
قبلترها زمانی که نام عایق صوتی به میان می آمد، تصوری از آمفی تئاتر یا اتاق های پخش و ضبط برنامه ها در ذهن نقش می بست، ولی در حال حاضر به دلیل صنعتی شدن و سر و صدای شهری و یا قرار گرفتن فضاها با کاربردهای متفاوت در کنار یکدیگر، می توان از انواع عایق های صوتی مناسب با کارکرد محیط، استفاده کرد. در نتیجه دیگر فرقی نمی کند فضای زندگی تان به چه صورت است، اگر نیاز به یک عایق صوتی مناسب دارید با یک گردش ساده در بازار می توانید به انواع آن دست پیدا کنید. ناگفته نماند عایق های صوتی دکوراتیوی برای فضاهای داخلی طراحی شده اند که می توانید علاوه بر اینکه محیط زندگی و کارتان را در برابر امواج صوتی محفوظ بدارید، از لحاظ زیبایی شناسی هم، از آنها استفاده کنید و بر جذابیت فضا بیافزایید.
انواع عایق صوتی
- پشم شیشه: عایق های صوتی پشم شیشه به صورت رولی یا پنلی طراحی و تولید شده اند. پشم شیشه های پتویی در انواع مختلف تور مرغی دار، کاغذ کرافت دار و یا آلومینیومی تولید می شوند.
- فوم پلی اتیلن: این فوم به دلیل انسجامی که در بین دانه های خود دارد، مانعی بر سر راه امواج بشمار می آید و برای عایق کاری گزینه مناسبی است. می توان از آن به عنوان عایق صوتی در بین دیوارهای بتنی یا دیوارهای مشترک واحدها و قسمت های دیگر استفاده کرد.
- پانل گچی: این پنل ها با هسته ای از جنس گچ ساخته شده اند. پوسته رویه آنها از کاغذ یا فایبرگلاس پوشیده شده است. گچ به دلیل جذب صدا و عدم بازتاب آن، از عناصر عایق صدا به شمار می رود. در بعضی فضاها که نیاز به عایق صوت با درجه بالاتر است از پانل های گچی سوراخدار استفاده می شود.
- پنل آکوستیکی: پنل های آکوستیکی از جمله عایق های صوتی هستند که به صورت پنل هایی در ابعاد مختلف تولید میشوند. این پنل ها در رنگ های متنوع برای فضاهایی با کاربرد گوناگون استفاده می شوند.
مدلهای پنل عایق صوت (آکوستیک)
- فوم های صاف: از این فوم ها به دلیل سطح صاف، بیشتر به عنوان پایه ای برای قرارگیری عایق های صوتی دیگر استفاده می شود. نصب آسانی دارند و بیشتر برای فضاهای داخلی که قصد داریم به ضخامت دیوار بیافزایند تا مانع عبور سر و صداهای خارجی به داخل شویم، استفاده می شوند.
- فوم های شانه تخم مرغی: این فوم ها به دلیل وجود هرم های چهار وجهی در کنار یکدیگر، جذب صوت بالایی دارند و امکان انعکاس صدا را به پایین ترین شکل خود می رسانند. به دلیل ظاهری شبیه شانه تخم مرغ به این نام معروف شده اند.
- فوم های وج یا منشوری: این فوم ها خاصیت بالایی در جذب صدا دارند. البته گاهی اوقات از آنها علاوه بر عایق صوتی، برای دکور کردن فضا هم استفاده می شود. یکی از نکات مهم در این فوم ها جهت گیری آنها است. مثلا اگر امواج صوت افقی باشند، باید فوم را به صورت عمودی نصب کنید و بالعکس.
- فوم های ترکیبی: این فوم ها از ترکیب مشخصات فوم های دیگر ساخته شده اند که می توانند تا حد بسیار بالایی از انتقال صوت جلوگیری کنند. فوم های ترکیبی به نام فوم دیفیوزر هم رواج دارند. از این فوم ها بیشتر در استودیوهای موسیقی و سالن های بزرگ استفاده می شود.
توضیحات و نکات مهم
- برای مقرون به صرفه بودن عایق کاری صوتی، می توانید در بعضی از فضاها از شانه تخم مرغ استفاده کنید. بهتر است قبل از نصب آن بر روی دیوار یا سقف، آنها را با رنگ آمیزی به رنگ دلخواه تان در بیاورید.
- بهترین زمان استفاده از عایق صوت در ساختمان ها، زمان ساخت ساختمان است. استفاده از عایق صوت در بین دیوارهای مشترک با همسایه و یا خیابان، در زمان دیوارکشی از اهمیت بالایی برخوردار است.
- یکی از مزایای استفاده از عایق در زمان ساختمان سازی، کمک به یکپارچه کردن سطوح و در در نتیجه افزایش مقاومت آنها است.
- برای نصب عایق صوتی باید سطوح را صاف و هموار کرد، تا عایق بر روی سطح به خوبی چسبندگی داشته باشد.
- در صورت خرابی یکی از پنل های آکوستیکی، امکان تعویض نمونه مشابه به آسانی وجود دارد.
سوالات متداول
در چه قسمت هایی می توان از عایق آکوستیک استفاده کرد؟از عایق های آکوستیکی بیشتر برای عایق کردن دیوارها و سقف استفاده می شود. همچنین می توانید از این عایق ها بر روی درهای سالن های کنفرانس برای کاهش انتقال صدا، استفاده کنید.
نحوه اتصال پنل های عایق صوت به چه صورت است؟
پنل ها یا به صورت پشت چسب دار طراحی و تولید می شوند و یا برای نصب نیاز به شبکه بندی دارند. معمولا از نبشی و سپری فلزی برای آهنکشی و شبکه بندی استفاده می شود. سپس تایل ها بر روی آنها قرار می گیرند.
برای خرید انواع عایق های صوتی باید به چه گزینه هایی توجه کرد؟
باید پارامترهای مختلفی را در انتخاب یک عایق صوتی مناسب در نظر گرفت. جنس عایق، انعطاف پذیری، نحوه نصب، قیمت، ضخامت و کاربرد فضای مورد نظر همگی از جمله مواردی هستند که می توانید در هنگام خرید در نظر داشته باشید.
میزان مقاومت عایق های صوتی در برابر رطوبت چقدر است؟
عایق های رطوبتی به جز پنل گچی، در برابر رطوبت مقاوم هستند و می توانید با خیال آسوده در فضاهای شرجی و رطوبتی از آنها استفاده کنید. ناگفته نماند پنل های گچی با روکش فایبرگلاس مناسب فضاهای رطوبتی هستند.
هزینه نصب انواع عایق صوتی به چه صورتی است؟
اجرت نصب به صورت تقریبی بر حسب نوع جنس از ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار تومان محاسبه می شود.
هزینه تقریبی انواع عایق صوتی بر حسب مترمربع
- کمترین: ۱ هزار تومان
- میانگین: ۵ هزار تومان
- بالاترین: ۱۳ هزار تومان
- قیمت تقریبی هر متر مربع پشم شیشه پتویی یا رولی با روکش کاغذ کرافت یا آلومینیوم به ضخامت های مختلف، از ۲ هزار تا ۳ هزار تومان است.
- قیمت تقریبی هر متر مربع فوم پلی اتیلن رولی یا فوم سقفی با ضخامتهای مختلف، از ۱ هزار تا ۵ هزار تومان است.
- قیمت تقریبی هر متر مربع پانل گچی با روکش پی وی سی، از ۷ هزار تا ۹ هزار تومان است.
- قیمت تقریبی هر متر مربع پانل آکوستیک ۱۳ هزار تومان است.
نظرات
ارسال یک نظر