امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه
تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در
کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها،
آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن
باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی
داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک
اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه
کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه
محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی
تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند،
کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه،
کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح
های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.
گاهی یک آشپزخانه به ظاهر تمیز و بی عیب و نقص می تواند پذیرای باکتری ها و میکروب های زیادی باشد، زیرا میکروب ها و جرم ها در قسمت هایی جا خوش می کنند که شما حتی تصورش را هم نمی کنید.
میکروب ها و باکتری ها موجودات موذی و فرصت طلبی هستند که به سرعت تکثیر می شوند و بدون این که خودتان متوجه شوید می توانند از یک تخته برش گوشت به فضای داخل کابینت، ظروف و... رسوخ کنند و سبب بیماری شما شوند، تراژدی زمانی شروع می شود که شما مرغ را برای برش دادن روی تخته گوشت می گذارید و بدون این که دست تان را بشویید برای آوردن چاقو به سراغ کشو می روید. میکروب ها با چشم قابل مشاهده نیستند و به همین دلیل گاهی تصور می شود وجود ندارند.
دستگیره در یخچال
یکی از فضاهایی که به مقدار زیاد در معرض تجمع میکروب های موجود روی گوشت قرمز و گوشت سفید است دستگیره در یخچال و فریزر است. میکروب ها و باکتری های متعددی روی گوشت خام زندگی می کنند. از این رو هنگام برش دادن آن ها خیلی مراقب باشید، زیرا انتشار میکروب گاهی از گوشت خام منشاء می گیرد. یکی از ساده ترین و سریع ترین روش ها برای پیش گیری از این اتفاق این است که زمانی که دست به گوشت خام می زنید برای آوردن چاقو از داخل کشو یا مراجعه مجدد به یخچال و فریزر دست تان را بشویید. شستن دست با آب و صابون بلافاصله پس از دست زدن به گوشت خام و قبل از هر کار دیگری ساده ترین روش برای پیش گیری از انتشار میکروب در فضای آشپزخانه است.
حوله مخصوص خشک کردن ظروف
بسیاری از افراد فکر می کنند حوله مخصوص خشک کردن ظروف تمیز و فاقد هر گونه میکروب و باکتری است در حالی که حقیقت خلاف این است. زمانی که ظروف را خشک می کنید حوله برای مدتی نم دار می ماند، رطوبت باقی مانده بر حوله در کنار گرمای موجود در فضای آشپزخانه شرایط مساعدی را برای تولد و رشد باکتری ها فراهم می سازد. بهترین کار در خصوص استفاده از حوله برای خشک کردن ظروف این است که چند حوله را به این کار اختصاص دهید تا بتوانید پس از استفاده یکی از آن ها از حوله تمیز دیگری استفاده کنید. هم چنین بهتر است حوله های سفید رنگ انتخاب کنید و زود به زود آن ها را با ماده سفید و ضدعفونی کننده بشویید.
نظافت کف آشپزخانه
کف آشپزخانه به دلایل متعدد از قبیل تماس متعدد با پای افراد هنگام تردد در آشپزخانه و ریخته شدن مواد غذایی و مایعات از مستعدترین و مساعدترین فضاها برای رشد میکروب ها و باکتری ها است و نیاز به تمیز کردن دائمی دارد. به این منظور می توان یک قاشق غذاخوری آمونیاک، یک قاشق چای خوری از مواد شوینده مایع و دو فنجان آب را با یکدیگر ترکیب و به کمک اسفنج و این محلول کف آشپزخانه را خوب تمیز کنید و در صورت نیاز آن را آب بکشید. اما به خاطر داشته باشید که آمونیاک می تواند باعث تحریک چشم شود و ممکن است بر تنفس شما تأثیر بگذارد. از این رو هنگام استفاده از این محلول تهویه فضا را در حالت خوبی نگه دارید و از ماسک استفاده کنید.
نظرات
ارسال یک نظر