امروزه کابینت آشپزخانه در اصفهان نه
تنها بعنوان یکی از ملزومات آشپزخانه بلکه به عنوان یک عامل تاثیر گذار در
کل دکوراسیون خانه می باشد. امروزه با توجه به نوع معماری داخلی خانه ها،
آشپزخانه از تمام نقاط پذیرایی و نشیمن قابل دید است و همین در چشم بودن
باعث شده است تا افزاد اهمیت بسیار زیادی به دکوراسیون وطراحی
داخلی آشپزخانه بدهند. وقتی صحبت از دکوراسیون آشپزخانه می شود، بدون شک
اولین موردی که به فکرمان خطور میکند کابینت آشپزخانه است. خوشبختانه
کابینت ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و انواع مدل های کابینت کلاسیک در اصفهان امروزه
محبوبیت زیادی در بین مردم سرتاسر جهان پیدا کرده اند، زیرا مردم زیادی
تمایل دارند حسی از دوران گذشته و نوستالژی در خانه خود داشته باشند،
کابینت ها هم یکی از بهترین عناصر داخلی برای این کار هستند. بعلاوه،
کابینت ها در انواع جنس و رنگ های مختلف ساخته می شوند که در میان این طرح
های متنوع مدل کابینت MDF در اصفهانتوانسته اند توجه افراد زیادی را به سوی خود جلب کنند. کابینت سازی در اصفهان این مطلب را برای شما عزیزان تهیه کرده است.
هرقدر
هم که آدم تمیزی باشید باز میکروب ها به زندگی در لباس ها، وسایل و مبلمان
خانه و آشپزخانه شما مشغولند و درست همانجایی که فکر می کنید از همه
تمیزتر است، خانه و زندگی شان را بنا می کنند. اگر می خواهید بدانید پنهان
ترین میکروب های خانه را کجا می شود پیدا کرد، این راهنما را بخوانید.
چاقوی آشپزخانه
چاقوی آشپزخانه محل خوبی برای زندگی و رشد میکروب ها است. چون هم مرطوب است و هم با آن مواد پروتئینی مثل گوشت و مرغ و… را خرد می کنید.
ـ چاقو را بعد از خرد کردن هر ماده غذایی با مایع ظرفشویی بشویید.
ـ برای خرد کردن مواد سالاد، از چاقوهای متفاوت استفاده کنید.
ـ پس از پایان کار، چاقو و رنده را با مایع ضدعفونی کننده بشویید.
سینک ظرفشویی
اگرچه که بعد از هربار ظرف شستن، سینک با کلی آب و مایع شوینده تمیز می شود اما به خاطر رطوبت و وجود چربی و آلودگی مانده غذاها، باز هم سینک محل خوبی برای رشد باکتری ها است.
ـ سینک ظرفشویی را هر روز با مخلوط آب و مایع سفید کننده بشویید. می توانید به جای آن از ترکیب سرکه و جوش شیرین استفاده کنید.
چاقوی آشپزخانه
چاقوی آشپزخانه محل خوبی برای زندگی و رشد میکروب ها است. چون هم مرطوب است و هم با آن مواد پروتئینی مثل گوشت و مرغ و… را خرد می کنید.
ـ چاقو را بعد از خرد کردن هر ماده غذایی با مایع ظرفشویی بشویید.
ـ برای خرد کردن مواد سالاد، از چاقوهای متفاوت استفاده کنید.
ـ پس از پایان کار، چاقو و رنده را با مایع ضدعفونی کننده بشویید.
سینک ظرفشویی
اگرچه که بعد از هربار ظرف شستن، سینک با کلی آب و مایع شوینده تمیز می شود اما به خاطر رطوبت و وجود چربی و آلودگی مانده غذاها، باز هم سینک محل خوبی برای رشد باکتری ها است.
ـ سینک ظرفشویی را هر روز با مخلوط آب و مایع سفید کننده بشویید. می توانید به جای آن از ترکیب سرکه و جوش شیرین استفاده کنید.
پنهان ترین مکان برای میکروب های خانه
ـ همیشه سرپوش دریچه فاضلاب را بگذارید.
ـ اسکاچ یا ابر مخصوص شستشوی سینک را در یک کیسه جدا از اسکاچ ظرفشویی نگه دارید.
فرش و موکت
کفپوش خانه شما، یعنی فرش یا موکت، بهشت میکروب هاست. آنها لابه لای پرزها زندگی می کنند، تکثیر می شوند و به بدن شما راه پیدا می کنند. بنابراین:
ـ فرش را هر ماه با شامپو فرش تمیز کنید.
ـ روی فرش نخوابید و تا حد امکان روی صندلی یا مبل بنشینید و دراز بکشید.
ـ اگر فرزند کوچکی دارید، مراقب باشید دهانش با فرش تماس پیدا نکند یا از روی زمین چیزی نخورد.
ـ فرش را هر 4 ماه یکبار بشویید.
مسواک
مسواک ابزار تمیز کردن دهان است و چه جایی مهم تر از دهان ما؟! اما همین مسواک هم می تواند طوری آلوده شود که با ورودش به دهان شما، صدها میکروب ریز و درشت را وارد دهانتان کند. برای در امان ماندن از این آلودگی:
ـ مسواک را در توالت نگه ندارید. آن را جایی بگذارید که جریان هوا وجود دارد تا کاملاً خشک شود.
ـ هر دو ماه یک بار مسواکتان را عوض کنید. به ویژه پس از بیماری.
ـ اسکاچ یا ابر مخصوص شستشوی سینک را در یک کیسه جدا از اسکاچ ظرفشویی نگه دارید.
فرش و موکت
کفپوش خانه شما، یعنی فرش یا موکت، بهشت میکروب هاست. آنها لابه لای پرزها زندگی می کنند، تکثیر می شوند و به بدن شما راه پیدا می کنند. بنابراین:
ـ فرش را هر ماه با شامپو فرش تمیز کنید.
ـ روی فرش نخوابید و تا حد امکان روی صندلی یا مبل بنشینید و دراز بکشید.
ـ اگر فرزند کوچکی دارید، مراقب باشید دهانش با فرش تماس پیدا نکند یا از روی زمین چیزی نخورد.
ـ فرش را هر 4 ماه یکبار بشویید.
مسواک
مسواک ابزار تمیز کردن دهان است و چه جایی مهم تر از دهان ما؟! اما همین مسواک هم می تواند طوری آلوده شود که با ورودش به دهان شما، صدها میکروب ریز و درشت را وارد دهانتان کند. برای در امان ماندن از این آلودگی:
ـ مسواک را در توالت نگه ندارید. آن را جایی بگذارید که جریان هوا وجود دارد تا کاملاً خشک شود.
ـ هر دو ماه یک بار مسواکتان را عوض کنید. به ویژه پس از بیماری.
مکان پنهان ترین میکروب های خانه
ـ هر از گاهی مسواک را با آب گرم و نمک بشویید و با سشوار خشک کنید.نمکدان و فلفل پاش
فکرش را هم نمی کنید! اما نمکدان و فلفل پاش خانه محل خوبی برای زندگی و رشد میکروب ها هستند.
ـ نمکدان ها را هر هفته بشویید یا دستکم با دستمال آغشته به ژل ضدعفونی کننده، تمیز کنید.
ـ قبل و بعد از هر بار استفاده از نمکدان دست های خود را بشویید.
ـ در رستوران ها، نمکدان را با دستمال کاغذی بردارید تا دستتان آلوده نشود.
تلفن و کنترل
گوشی تلفن خانه، تلفن همراه و ریموت کنترل وسایل الکترونیکی خانه هم به خاطر آنکه زیاد دست به دست می شوند و افراد مختلف از آنها استفاده می کنند در معرض آلودگی زیادی هستند.
ـ کنترل را با جلد پلاستیکی بپوشانید و این جلد را دو هفته یک بار عوض کنید.
ـ بعد از دست زدن به کنترل دستانتان را بشویید.
ـ با یک دستمال آغشته به الکل یا مایع سفید کننده کنترل، تلفن همراه یا تلفن را تمیز کنید.
ـ روش باز کردن گوشی تلفن را از دفترچه راهنمای آن یاد گرفته و هر از گاهی آن را باز کنید و بخش های پلاستیکی را بشویید.
ـ گوشی تلفن را خیلی به دهانتان نزدیک نکنید و مکالمات طولانی نداشته باشید.
ـ بعد از بیماری های ریوی یا گوارشی، گوشی تلفن را با دستمال های مرطوب و ضدعفونی کننده پاک کنید.
همچنین بخوانید : تمامی راه ها و نکات خانه داری حرفه ای
پنهان ترین مکان برای میکروب های خانه
کامپیوتر و لپ تاپکامپیوتر شما به خصوص اگر شخصی نباشد و افراد دیگری جز شما از آن استفاده کنند، می تواند به اندازه توالت فرنگی آلوده باشد.
ـ قبل و پس از کار با کامپیوتر دستان خود را بشویید.
ـ صفحه کلید را هر از گاهی به آرامی تکان دهید تا خرده مواد غذایی از آن بیرون بریزد.
ـ موس و صفحه کلید را با دستمال آغشته به الکل یا مایع سفیدکننده تمیز کنید.
ـ اگر خیلی وسواسی یا خیلی حرفه ای کامپیوتر هستید، یکی دو بار در سال، کلیدهای صفحه کلید را جدا کرده در تشت بریزید و بشویید و بعد از خشک شدن دوباره در جای خود قرار دهید.
مکان ها باورنکردنی در آشپزخانه که میکروب ها در آنجا پنهان می شوند
کشوهای یخچالدرب کنسرو باز کنی
کف گیر
ظروف نگهدارنده
قهوه ساز و چای ساز
مخلوط کن
دستگیره یخچال، کابینت ها، اجاق گاز و پریزهای برق
نظرات
ارسال یک نظر