شغل آرایشگری یکی از شغل های پر طرفدار در بین خانم های ایرانی است. با توجه به اینکه به آرایشگری بیشتر به عنوان یک هنر می توان نگاه کرد، موفقیت در این حرفه بیشتر به ذوق و سلیقه و مهارت هر فرد بستگی دارد. آموزشگاه آرایشگری در اصفهان تمامی حرفه های آرایشگری را با بالاترین کیفیت، آموزش می دهد. آموزشگاه آرایشگری زنانه در اصفهان با مجوز رسمی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به همراه تیم آموزشی مجرب و متخصص، مفتخر است تا آموزش شینیون در اصفهان را با به روزترین، کارآمدترین و بهترین مدلهای سال آموزش دهد.هدف اصلی آموزشگاه روشا اینستیو ایجاد اشتغال پایدار برای هنرجویان پس از طی دوره آموزش میباشد به همین دلیل مهارت کاشت ناخن در اصفهان که یکی از مهارت های پرکاربرد در بازار کار امروز محسوب می شود را در سرفصل های آموزش خود قرار داده است تا هنرجویان بر پایه مهارت کسب شده بتوانند شغل و درآمدی عالی داشته باشند. آموزشگاه روشا اینستیو همچنین پاکسازی پوست در اصفهان را علاوه بر آموزش به هنرجویان، برای مشتران خود انجام می دهد. با ادامه مطلب با ما همراه باشید.
سطح رنگ مو
منظور از<اول> یا سطح رنگ مو، درجه روشن کنندگی آن است. هر رنگی میتواند از رنگ روشنتر یا تیرهتر ساخته شود و با اضافه کردن یک رنگ تیره و یا روشن میتوان این درجه را تغییر داد.
رنگ موها چه طبیعی و چه مصنوعی از درجه 1 -10 طبقهبندی میشوند. درجه 1، نشان دهنده رنگ سیاه و درجه 10 نشان دهنده روشنترین رنگ یعنی بلوند است.
تون
منظور از تون، گرم یا سرد بودن رنگ است. رنگهای گرم (هایتلایتکنندهها)، قرمز، نارنجی و زرد هستند. خاکستری، آبی، سبز و بنفش هم رنگهای سرد را تشکیل میدهند.
مضرات رنگ مو
محققان و متخصصان پوست اعلام کردهاند میزان آلرژی و حساسیت ناشی از مصرف رنگ مو در مصرفکنندگان رو به افزایش است و این رقم نسبت به چند سال گذشته، دو برابر شده است.
بر اساس بررسیهای انجام شده، کاهش سن مصرف کنندگان و افزایش علاقه به رنگ کردن موها از عواملی است که باعث بروز این مشکل (افزایش حساسیتهای پوستی) میشود.
بر اساس تحقیقاتی که سال 1992 در ژاپن با مطالعه و بررسی سن مصرفکنندگان و میزان استفاده از لوازم رنگ مو انجام شد، مشخص شد 13 درصد دختران دبیرستانی، 6 درصد زنان و 2 درصد مردان 20- 30 ساله از محصولات رنگ کردن مو استفاده میکنند.
اما فقط چند سال بعد، نتایج تحقیق مشابهی در سال 2001 در این کشور، باعث تعجب و نگرانی متخصصان پوست شد که نشان میداد 41 درصد از دختران دبیرستانی، 85 درصد زنان و 33 درصد مردان 20 - 30 ساله از این محصولات استفاده میکنند.
تحقیق دیگری در دانمارک بر روی 4 هزار فرد بزرگسال، حکایت از آمار 18درصدی مردان و 75 درصدی زنان مصرف کننده رنگ مو و مواد آرایشی مشابه داشت که بیش از 5 درصد آنان تاکنون حداقل یکبار دچار حساسیتها و سایر مشکلات پوستی شدهاند.
نکته جالب توجه در مورد افرادی که در اثر رنگ مو دچار حساسیت یا مشکلات دیگر میشوند، این است که فقط 15درصد این افراد برای معالجه به مراکز درمانی مراجعه کردهاند.
یکی دیگر از اتفاقاتی که باعث شد توجه محققان به تاثیرات رنگ مو و مضرات آن جلب شود، اتفاقی است که سال گذشته رخ داد؛ اکتبر سال 2006، گزارشی از حساسیت پوستی در 8 نوجوان 12 - 15 ساله در کوپنهاگ به دست مسوولان رسید. تأثیر رنگ مو روی 5 نفر از این نوجوانان به قدری شدید بود که در بیمارستان بستری شدند و یکی از آنها نیز تحت مراقبت ویژه قرار گرفت.
اما دلیل بروز چنین مشکلی حین رنگ کردن موها، مربوط به مادهای به نام «پارافنیلن دیامین» است که در ترکیبات رنگ مو وجود دارد. این ماده در اثر استفاده طولانی مدت و مداوم از محصولات رنگکردن مو، باعث ایجاد حساسیتهای پوستی میشود و گاهی این آسیبهای پوستی به حدی شدید است که میتواند فرد را راهی بیمارستان کند.
پارافنیلن دیامین همان «PPD» است که روی بستهبندی دو سوم رنگ موها نوشته شده و نوع حساسیتی که در استفاده از رنگ موی حاوی این ماده ایجاد میشود، به صورت تاول روی پوست صورت، به خصوص درناحیه خط رویش موها، بروز میکند.
PPD مادهای است که باعث آسیبهای جدی به پوست میشود و به همین دلیل در قرن 20 میلادی ، به دلیل افزایش این مشکل، مصرف این ماده در ترکیبات آرایشی مو در کشورهای آلمان، سوئد و فرانسه ممنوع شد.
بر اساس تحقیقی که توسط متخصصان پوست در لندن انجام شده، مشخص شد واکنش منفی پوست نسبت به PPD نهتنها در لندن، بلکه در تمام کشورهای جهان رو به افزایش است و آمار گزارش شده از میزان حساسیت به این ماده در شش سال گذشته، دو برابر شده و به 7/1 درصد رسیده است و با اینکه خطرات ناشی از مصرف این ماده به اثبات رسیده است، اما بسیاری از کارخانههای تولیدکننده محصولات مختلف رنگ مو، نسبت به این موضوع بیتوجه هستند و روی بستهبندی این محصولات، هیچ هشداری نسبت به عواقب استفاده از این مواد درج نمیکنند.
البته این مشکلات فقط برای گروه سنی جوانان پیش نمیآید و کودکان زیادی تاکنون با این مشکل دست پنجه نرم کردهاند؛ بسیاری از کودکان تحت شرایطی خاص، مجبور به رنگ کردن موهای خود میشوند.
البته نه اینکه فکر کنید، موهای آنها را با ضربوزور، رنگ میکنند، نه! اما در آیین و رسوم خاصی که در برخی کشورها برگزار میشود، موی کودکان شرکتکننده در مراسم را رنگ میکنند و همین امر میتواند باعث بروز حساسیتهای پوستی در کودکان شود.
البته در حال حاضر، مقدار مشخصی PPD برای استفاده در رنگ موها و سایر محصولات اینچنینی، از سوی اتحادیه اروپا تعیین شده است و بر این اساس تولیدکنندگان این لوازم آرایشی مجازند حداکثر تا 6 درصد از PPD در تهیه مواد آرایشی استفاده کنند.
اگر شما جزء کسانی هستید که رنگ مو مصرف نمیکنید، از دردسرهای ناشی از مصرف رنگ مو هم در امان هستید؛ در غیر این صورت دستکم توصیههای ایمنی را جدی بگیرید! تست کردن رنگ مو روی قسمت کوچکی از پوست دست (48 ساعت قبل از رنگ کردن موها)، میتواند از هرگونه اتفاق ناگواری در این زمینه جلوگیری کند.
نظرات
ارسال یک نظر